Referenties

We zijn een traject aangegaan met Manouk omdat we op een bepaald punt vast liepen hoe om te gaan met het gedrag van onze zoon. 

Poekie (zo noem ik haar vanaf het begin) communiceert laagdrempelig, is helder in haar communicatie en maakt direct contact met ons allemaal. Ze is professioneel in doen en laten, maar staat ook dicht bij zichzelf.
Uiteindelijk wil je dat lastige situaties worden opgelost, of dat lukt is natuurlijk altijd afwachten.

Poekie heeft na iedere “sessie” een gesprek met de ouder(s) en ze voert ook tussenevaluaties. Op deze manier geeft ze op tijd feedback waar iedereen direct wat mee kan. Het positieve effect bij ons is dat de gezinssituatie stabieler is geworden, de harde randjes zijn er duidelijk vanaf. Onze zoon heeft handvatten gekregen hoe om te gaan met bepaalde situaties en het inschatten van situaties. Ditzelfde geldt natuurlijk ook voor ons als ouders; wat kun je wel doen en wat moet je vooral laten.

De nadruk ligt ook op waar onze zoon behoefte aan heeft en waar hij ondersteuning bij nodig heeft. Dit levert gesprekken op die je normaal niet voert met je kind. 1 op 1 aandacht is heel speciaal en zet je aan het denken als ouder zijnde. Dit krijgt Poekie voor elkaar.

Ik kan haar zeker aanbevelen bij anderen! Iemand die goed is in haar werk, waar je je prettig bij voelt zonder dat je volledig “onder de loep” wordt genomen en resultaten…. ja die worden geboekt.

Thanks Poekie!

Anne Marie