Wie ben ik

Ik ben Manouk Hermsen, Geboren in 1989 en woonachtig in Lichtenvoorde samen met mijn vriend Sander.
Mijn praktijk naam is ontstaan, omdat ik als bijnaam poekie genoemd word. Deze naam kennen veel mensen en vond het
daardoor toepasselijk om iets met deze naam te gaan doen.

Al 11 jaar werk ik als begeleidster bij stichting Elver. Dit is een instelling voor verstandelijk gehandicapten waar ik met veel plezier werk. Hier heb ik op verschillende doelgroepen(zwaarte en leeftijd) gewerkt en veel ervaring opgedaan. De laatste jaren ben ik werkzaam op een kinder/jongerengroep. Hier merkte ik dat ik bepaalde handvatten miste hoe om te gaan met bepaald gedrag. Dit om hen zo goed mogelijk te begeleiden op een zo’n rustige en duidelijke manier. Daarom wil ik mezelf altijd blijven ontwikkelen en sta ik nooit stil. Om deze reden wil ik dan ook het beste uit iedereen halen met de gedachten om altijd positief te blijven ook al zit het soms tegen.

Vandaar dat ik de keuze hebt gemaakt om de opleiding te gaan volgen tot kindercoach bij Sonnevelt. Tijdens deze opleiding werd ik steeds enthousiaster en wist ik “ dit is waar ik mee verder wil”. Ik wil heel graag ouder(s)/verzorger(s) en kinderen helpen bij hetgeen
daar waar ze moeite mee hebben of tegen aan lopen en een steuntje nodig hebben om samen weer verder te kunnen.

Ik ben heel gek op kinderen en dit is op mijn hart geschreven. Ik heb geduld, een goed luisterend oor, sociaal en een goede inlevingsvermogen. Deze eigenschappen heb ik nodig om een goede kindercoach te zijn. Daarin heb ik ervaren dat het voor iedere
ouder(s)/verzorger(s) en elk kind erg fijn kan zijn om af en toe de tijd te nemen om stil te staan bij waar jullie nu staan.

Naast mijn huidige werk ben ik ook nog sportinstructrice en geef ik les in bodypump. Hier sta ik met veel enthousiasme voor de groep om iedereen tevreden te houden en met een energiek gevoel weer naar huis te laten gaan.